Iris 1.1 board with t20 LVDS connection with 15" G150XGE-05 LCD

I am trying to connect Iris carrier board to 15" LCD display. i want connection diagram.
I have made the connection but in 15 inch LCD display i am able to see one color on full screen for a particular period of time after that the color changes Like Red, Blue, Green and so on and this cycle repeat.

The 15 inch diaplay Modal is CHIMI INNOLUX G150XGE_L05.
Iris V1.1A-COLIBRI T20 connected with X7 connector

Display ----- Iris X19

1,2 ---- 2

3 ------ 3

4 ------ NC

5 ------ 5

6 ------ 7

7 ------ 6

8 ------ 8

9 ------ 10

10 ----- 9

11 ----- 11

12 ----- 13

13 ----- 12

14 ----- 14

15 ----- 16

16 ----- 15

17,18-- NC

19 ----- 18

20 ----- 20

You should also provide a 12V and 3.3V to display backlight connector. Please refer to display datasheet for details.

Thank you alex.tx for your reply.
Exactly same connections we did , but in 15 inch LCD display i am able to see one color on full screen for a particular period of time after that the color changes Like Red, Blue, Green and so on and this cycle repeat. Please suggest us if any other registry settings / hardware changes required other than connections.

Sorry, but I can’t get any recommendation about “other os” you are using. I just have no idea what is it and now to configure it.

we are using WINCE7 version 2.0 OS in T20. Is it enough only above connections for LVDS display?

2.0 BSP is outdated and not supported anymore. Please update to 2.3 version. Then follow this article - https://developer.toradex.com/knowledge-base/display-driver-registry-settings