Error while baking an image using Yocto

Hi

I am using Yocto project to build “tdx-reference-multimedia-image” for my SOM - colibri-imx7-emmc. The distro used is “tdx-xwayland-upstream-rt”. I am getting the following error while running bitbake. I am following the instructions mentioned in:-
https://developer.toradex.com/linux-bsp/os-development/build-yocto/build-a-reference-image-with-yocto-projectopenembedded/

cargo-native-1.59.0-r0 do_compile: ExecutionError(‘/home/testing/YoctoProject/toradex/build/tmp/work/x86_64-linux/cargo-native/1.59.0-r0/temp/run.do_compile.161993’, 101, None, None)

Attaching the log file of error.
log.do_compile.161993 (269.1 KB)

Please help.

Hi @rajdeepteck123,
Which image you are trying to build tdx-xwayland-upstream-rt distro?
eg BSP 5.7 and tdx-reference-multimedia-image

I have already mentioned in my question:-

Image: tdx-reference-multimedia-image
Distro: tdx-xwayland-upstream-rt

What is exactly your question?

Hi @rajdeepteck123 ,
I wanted to confirm the BSP version.
Anyways, I tried to build the multimedia image with tdx-xwayland-upstream-rt distro and was able to do without any error.
Here is my build configuration and logs

Build Configuration:
BB_VERSION           = "2.0.0"
BUILD_SYS            = "x86_64-linux"
NATIVELSBSTRING      = "universal"
TARGET_SYS           = "arm-tdx-linux-gnueabi"
MACHINE              = "colibri-imx7-emmc"
DISTRO               = "tdx-xwayland-upstream-rt"
DISTRO_VERSION       = "6.5.0-devel-20240402074212+build.0"

attached logs

Its difficult to debug at your system, so I would suggest you to make a fresh yocto directory and try again

Ok thank you.

I was also able to clear the errors, re-run and bake the image.