HMDI not working Apalis iMx8 ixora V1.1A

HDMI not working

[  OK  ] Reached target Timers.
[   11.261698] [drm] Started firmware!
[   11.268388] [drm] HDP FW Version - ver 26098 verlib 20560
[; 3 2 m1 1 .O2K8 3 9[70]m cdns-mhdp-imx 56268000.hdmi: lane-mapping 0x93
] Listening on Avahi mDNS/DNS-SD Stack Activation Socket.
[   11.312353] imx-drm display-subsystem: bound 56268000.hdmi (ops cdns_mhdp_imx_ops [cdns_mhdp_imx])
[  OK  ] Listening on D-Bus System Message Bus Socket.
[   11.355467] hdmi_pxl_clk: failed to set clock parent -16
[   11.360931] clk: failed to reparent hdmi_pxl_clk to hdmi_av_pll_clk: -16
[   11.368461] hdmi_pixel_mux_clk: failed to set clock parent -16
[   11.368490] clk: failed to reparent hdmi_pixel_mux_clk to hdmi_av_pll_clk: -16
[   11.368585] hdmi_pixel_link_clk: failed to set clock parent -16
[   11.368608] clk: failed to reparent hdmi_pixel_link_clk to hdmi_av_pll_clk: -16
[[   11.368616] fdu$$$ cdns_mhdp_imx_probe
[   11.368739] [drm] Supports vblank timestamp caching Rev 2 (21.10.2013).
[   11.368742] [drm] No driver support for vblank timestamp query.
[   11.368830] imx-drm display-subsystem: bound imx-drm-dpu-bliteng.2 (ops dpu_bliteng_ops)
0 ; 3 21m1 . 3O6K8 8 8[]0 immx-drm display-subsystem: bound imx-drm-dpu-bliteng.5 (ops dpu_bliteng_ops)
[   11.368981] imx-drm display-subsystem: bound imx-dpu-crtc.0 (ops dpu_crtc_ops)
] Liste[n i n g 1on1 .[03;710;7399]m dirmopxb-edarrm. sodcikseptl[y0-ms.u
bsystem: bound imx-dpu-crtc.1 (ops dpu_crtc_ops)
[   11.448186] imx-drm display-subsystem: bound imx-dpu-crtc.3 (ops dpu_crtc_ops)
[   11.455542] imx-drm display-subsystem: bound imx-dpu-crtc.4 (ops dpu_crtc_ops)
[   11.462857] fdu$$$ cdns_mhdp_imx_bind
[   11.466586] cdns-mhdp-imx 56268000.hdmi: request HDMI CTRL GPIO failed: -16
[   11.473594] imx-drm display-subsystem: failed to bind 56268000.hdmi (ops cdns_mhdp_imx_ops [cdns_mhdp_imx]): -16
[0 ; 3 21m1 . 4O8K4 1 []0 mi]mx L-idrstme dniinsgp loany -u[0b;sy1;s3t9emmG: PSm a(sGtleorb abli nPd á¤miaoinliendg :S y-s1t6e
 ) Daemon Sockets.
[   11.498246] cdns-mhdp-imx: probe of 56268000.hdmi failed with error -16
[  OK  ] Reached target Sockets.
[   11.513569] imx-cdnhdmi sound-hdmi: ASoC: failed to init link imx8 hdmi: -517
[  OK  ] Reached target Basic System.
[   11.540733] imx-cdnhdmi sound-hdmi: snd_soc_register_card failed (-517)

What exact hardware (module and carrier board) and software versions of things are you talking about? What exact HDMI screen did you try to connect? Please include full debug console output attached as textual files. Thanks!